Και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία

Σήμερα 24/12/2017 ενόψει των αγίων ημερών, η «Παρέα του Αγ. Ιωάννη», η παρέα μας, υπό τη συνοδεία και διεύθυνση του σεπτού ιερωμένου και πνευματικού μας πατέρα, Γ. Ηλιόπουλου με ιδιαίτερη χαρά, ευφροσύνη, και ψυχική ηρεμία, επισκεφθήκαμε τον σεπτό μητροπολίτη και ποιμενάρχη μας κ. Χρυσόστομο για να του ευχηθούμε και να πάρουμε τις ευλογίες του ως είθισται. Ο Σεβασμιότατος με την πατρική φροντίδα και το ποιμενικό ύφος που τον διακρίνει, μας υποδέχθηκε περιχαρής, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα κάλαντα από μέρους μας, μας ευχήθηκε εγκαρδίως για την πνευματική μας πρόοδο, αλλά και για προσωπική ευημερία στη ζωή μας, και ταυτόχρονα φωτογραφήθηκε μαζί μας, ως να ήμασταν μέλη της ιδιαίτερης οικογένειας του. Στο τέλος, οι ιερείς του επισκοπίου, μας προσέφεραν γλυκό με το φιλόξενο πνεύμα τους, και καθένας μας έφυγε, λαμβάνοντας από τον κ. Χρυσόστομο, την εικόνα της Γέννησης του Χριστού με την προσυπογραφή του σεβασμιότατου!!! 
Η φιλοξενία, η ζεστασιά αλλά και η οικειότητα που νιώσαμε δίπλα στο σεβασμιότατο, ήταν διάχυτα ως συναισθήματα για όλους, και τον καθένα χωριστά. Νόμιζες πως ο μητροπολίτης μας ήταν ο δικός σου προσωπικός πατέρας, και μέλος της ζωής σου. Η αυθεντικότητά του, και η αμεσότητα που τον διακρίνει σε κάθε επαφή με το ποίμνιό του, τον καθιστά ιδιαίτερα αγαπητό, κατά γενική ομολογία και μεταδίδει αισθήματα εμπιστοσύνης στο σεβάσμιο άτομό του. Δοξάζουμε τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό για τον ποιμένα και πατέρα που μας παραχώρησε, και ευχόμαστε εγκάρδια ο καλός Θεός να του χαρίζει έτη πολλά, για να συνεχίζει το θεάρεστο, φιλάνθρωπο έργο του, μέσω του υποδειγματικού του ιερατείου. 
Χρόνια πολλά σεβαστέ μας πατέρα,
 Χρόνια ευλογημένα εν Χριστώ αδελφοί μας, με ειρήνη, πίστη και ελπίδα στις καρδιές όλων.
Η παρέα του Αγ. Ιωάννη σας χαιρετά, και εύχεται να έχετε χριστοκεντρική ζωή υπό τις ευχές και ευλογίες των πνευματικών ταγών της. Εις έτη πολλά…Χριστός ετέχθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου